| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Seria Deus Ex
Autor Wiadomość
Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-09-06, 18:08   Seria Deus Ex

Chciałem pisac, o Buncie Ludzkości, ale niech temat będzie zbiorczy. Pierwsza częśc jest kultem samym w sobie, chociaż trochę żal, ze nie doczekała sie polskiej wersji, co w 2000 skutecznie mnie odstraszyło jako dzieciaka z podstawówki. Invisible War był grą dobra, ale ogólnie jak na nastepce kultowego RPG grą dośc słabą. A Human Revolution to klasa sama w sobie i już dziś wiem, że przenołlajfie przy nim ogrom czasu.

bolger 

Nick na CM: bolger
Wysłany: 2011-09-07, 00:02   

Grałem ostatnio w demo pierwszej części. Na szacunek zasługuje już choćby liczba bugów, jakie można odkryć. Nie nabijam się, bo nie chodzi mi o np. o znikające tekstury, tylko nieprzewidywalne, naprawdę dziwne przypadki. Świat jest na tyle rozbudowany, że jeśli wtopy się zdarzają, to ogląda się je z przyjemnością. Human Revolution jest podobne pod tym względem http://www.youtube.com/us...f/3/CvqYb4LNkB0

Na studia wezmę netbooka i na nim spróbuję ukończyk jedynkę Deus Ex :hyhy:

Wielokropek 
Glamrocker

Nick na CM: ...
Wysłany: 2012-08-03, 11:32   

Sciągnąłem ostatnio Deux Exa Human Revolution z racji tego, że był na PS+. Wkręciłem się, dobra fabuła, sama gra również jest dobrze zrobiona. Nie lubię takich klimatów (wszczepy, przyszłość, jakies roboty, wiecie o co chodzi), a jednak bardzo mi się podoba.

Hope 

Wysłany: 2012-08-03, 18:27   

To się nazywa cyberpunk. Ja szanuję ostatniego Deus Exa, dobra gra i w ogóle, ale po kilku misjach odechciało mi się grać i już nie wróciłem.

Odpowiedz do tematu