Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-09-06, 18:08 Seria Deus Ex
ChciaĹem pisac, o Buncie LudzkoĹci, ale niech temat bÄdzie zbiorczy. Pierwsza czÄĹc jest kultem samym w sobie, chociaĹź trochÄ Ĺźal, ze nie doczekaĹa sie polskiej wersji, co w 2000 skutecznie mnie odstraszyĹo jako dzieciaka z podstawĂłwki. Invisible War byĹ grÄ dobra, ale ogĂłlnie jak na nastepce kultowego RPG grÄ doĹc sĹabÄ . A Human Revolution to klasa sama w sobie i juĹź dziĹ wiem, Ĺźe przenoĹlajfie przy nim ogrom czasu.
GraĹem ostatnio w demo pierwszej czÄĹci. Na szacunek zasĹuguje juĹź choÄby liczba bugĂłw, jakie moĹźna odkryÄ. Nie nabijam siÄ, bo nie chodzi mi o np. o znikajÄ ce tekstury, tylko nieprzewidywalne, naprawdÄ dziwne przypadki. Ĺwiat jest na tyle rozbudowany, Ĺźe jeĹli wtopy siÄ zdarzajÄ , to oglÄ da siÄ je z przyjemnoĹciÄ . Human Revolution jest podobne pod tym wzglÄdem http://www.youtube.com/us...f/3/CvqYb4LNkB0
Na studia wezmÄ netbooka i na nim sprĂłbujÄ ukoĹczyk jedynkÄ Deus Ex
SciÄ gnÄ Ĺem ostatnio Deux Exa Human Revolution z racji tego, Ĺźe byĹ na PS+. WkrÄciĹem siÄ, dobra fabuĹa, sama gra rĂłwnieĹź jest dobrze zrobiona. Nie lubiÄ takich klimatĂłw (wszczepy, przyszĹoĹÄ, jakies roboty, wiecie o co chodzi), a jednak bardzo mi siÄ podoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum