Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2013-02-15, 11:17 DzieĹ„ bez Facebooka
Dzisiaj rano jak zwykle zwlokłem się z łózka i odruchowo włączyłem kompa, na nim zaś facebooka, po czym poszedłem do łazienki.
I wtedy przyszło do mnie takie 'wtf' - dlaczego pierwszą czynnością w ciągu dnia jest odpalanie serwisu społecznościowego, na którym dodatkowo rzadko robię coś produktywnego?
Tutaj właśnie wpadł mi pomysł na akcję - chciałbym aby w jakiś konkretny dzień (najlepiej weekendowy) zebrać kilku ludzi z forum i wylogować się na 24 godziny z fejsa, poza tym normalnie surfując po necie (taki back to the 2007) i opisac swoje wrażenia z całości. Ktoś by się pisał?
Uważam że aż takie trudne to by nie było. Ja np. Facebooka oglądam góra półgodziny dziennie, a teraz Internet jest taki wielki, że ja zrobiłbym to bez problemu.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-02-15, 16:52
Ja siedzę cały czas, ale takie coś nie byłoby szczególnym przeżyciem, czy problemem ;p Zresztą, powiedzmy, robiłem coś takiego - i było zwyczajnie.
Dzień bez FB? Żaden problem da się bez tego żyć. Tak samo wytrzymałbym dzień bez internetu. Wziąć dobrą książkę albo usiąść przed telewizorem i zajęcie jest :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum