Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-06-20, 14:34
xRazor napisał/a:
Tak byĹo, jest i bÄdzie.
Tylko, Ĺźe pomysĹ zostaĹ wziÄty z innego forum dyskusyjnego. Sama nazwa prosi siÄ, Ĺźeby uznaÄ, Ĺźe to rozdanie nagrĂłd tego forum. Mi chodzi jedynie o poprawnoĹÄ. ;)
xRazor napisał/a:
Nikomu nic sie nie stanie jak weĹşmiemy z caĹego roku, a to Ĺźe ciebie wtedy tam nie byĹo nic nie zmienia
No, zaszalaĹeĹ. Ja na SFCM byĹem juĹź, kiedy Ty jeszcze poprawnie zdania skleciÄ nie potrafiĹeĹ. ;) Jak zresztÄ patrzyĹem wyniki ostatniego FA, to moja "osoba" bez mojej obecnoĹci sama siÄ wybroniĹa i wypadĹem wcale nie gorzej od Ciebie, a przecieĹź byĹeĹ obecny. ;) Tak swojÄ drogÄ nie mierz mnie swojÄ miarÄ , ja nie wyczekujÄ tego tak, jak Ty. O ile mnie to umiarkowanie interesuje, o tyle Ty oczekujesz jakiegoĹ tytuĹu i wrÄcz srasz ogniem z podniecenia. JesteĹ trollem. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Czy skleciÄ zdania nie potrafiĹem - tego nie wiem. A wypadĹes dlatego lepiej, ze na forum byĹes od kilku lat a ja jakis miesiÄ c, dwa. nie oczekuje Ĺźe bÄde miaĹ 1 miejsce w kaĹźdej kategorii, tylko Ĺźe bÄdÄ miaĹ chociaĹź kilka nominacji wiÄcej niĹź rok temu.
small napisał/a:
JesteĹ trollem. ;)
RLY? ;(
Ya, rly
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-06-20, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-06-20, 15:09
Ya, rly, bo mi by juĹź bardziej zaleĹźaĹo na nagrodzie ze Ĺwiata realnego, ale co tam. Taki z Ciebie Ĺmieszny wannabie. ;) PowinniĹmy stworzyÄ dla Ciebie takÄ kategoriÄ, byĹbyĹ pewnie wniebowziÄty. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-06-20, 17:26
Hawkeye napisał/a:
Ya, rly, bo mi by juĹź bardziej zaleĹźaĹo na nagrodzie ze Ĺwiata realnego, ale co tam. Taki z Ciebie Ĺmieszny wannabie. ;) PowinniĹmy stworzyÄ dla Ciebie takÄ kategoriÄ, byĹbyĹ pewnie wniebowziÄty. ;)
Przesadzasz, xRazor to nie omen ;p
Ale ci, co twierdza, ze powinno byc z calego roku: po co mamy rozdawac nagrody tym, ktorych tu nie ma?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum