Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2009-02-01, 11:10
Ja dostajÄ strasznie lipne empeczwĂłrki firmy Lark. Nie jestem z nich zadowolony, a raczej z ekranu, bo w obydwu modelach siÄ ni stÄ d, ni z owÄ d spieprzyĹ ;P Ale same w sobie sÄ fajne, tylko Ĺźe maĹa pojemnoĹÄ - pierwszy miaĹ 2GB a drugi tylko 1GB :P Nie da siÄ tak ĹźyÄ - zmieĹcisz kilka albumĂłw muzyki i nic wiÄcej.
a raczej z ekranu, bo w obydwu modelach siÄ ni stÄ d, ni z owÄ d spieprzyĹ ;P
MĂłj kolega ma mp4 lark i teĹź mu ekranik siÄ rozjemaĹ :P
Ja mam mp3 firmy mpower z rozwalonym ekranikiem, ale muzyki na nim nie sĹucham(czasami od biedy peĹni funkcjÄ pen drive'a)
GĹownie to uĹźywam PSP z kartÄ 8gb(ale szpan :P), a od biedy z moje SE k550i z kartÄ 2gb.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-05-26, 18:27
Nie wie ktos jak sie nazywaja takie sluchawki, ktore sie wklada glebiej do ucha, z taka gumka, takie cos jak to? http://www.allegro.pl/ite...ga_bass_em.html Jedyna nazwa jaka obczailem to 'mega bass', ale na allegro pod ta nazwa widze same taniochy do 20zl :/
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-05-26, 19:11
:***** No, dzieki! :D A co do tego Creativa, to pewnie je kupie, bo cena odpowiada, do producenta tez mam wysokie zaufanie, a skoro jeszcze polecasz... ;p
EDIT:
Ej, ale one na pewno wchodza tak glebiej w ucho i nie wylatuja? Bo na zdjeciach to wyglada cos troche krotkie, ta czesc ktora sie wklada ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum