Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-04-04, 20:27
Ja p...
Jak Crysis to gra, z ery kiedy nie byĹo kĹadĂłw/byĹy nie rozpowszechnione to moĹźecie mĂłwwiÄ do mnie panie przez maĹe p.
Gry pĂłjdÄ na kĹadach ale te procki nie wykorzystajÄ nawet 80% ich moĹźliwoĹci. Np. mario DOS - Cztery redzenie intela 2 GHz - 50 fps; Jeden Intel EE 3 GHz - 70 fps. 4*2=8 1*3=3 ^^
Buahahahahahahhaha. Ale siÄ uĹmiaĹem. Do gier najwaĹźniejszy jest procesor. Jak masz sĹabego procka to karta graficzna za przeproszeniem gĂłwno ci da. MĂłj szwagier ma 8800 GT i Intel Core 2 Quad Q6600. Karta graficzna normalnie ma 512MB, ale dziÄki procesorowi grafika zwiÄkszyĹa siÄ do... nieco ponad 1800 MB. I wszystko dziÄki procesorowi.
@Baczus
AleĹ palnÄ Ĺ z DOS'em...
Warn bez wejĹcia w profil /baczus
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-04-07, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Nick na CM: Baca
Wysłany: 2009-04-07, 17:53 Procesor jakiej firmy posiadasz?
omen10 napisał/a:
Buahahahahahahhaha. Ale siÄ uĹmiaĹem. Do gier najwaĹźniejszy jest procesor. Jak masz sĹabego procka to karta graficzna za przeproszeniem gĂłwno ci da. MĂłj szwagier ma 8800 GT i Intel Core 2 Quad Q6600. Karta graficzna normalnie ma 512MB, ale dziÄki procesorowi grafika zwiÄkszyĹa siÄ do... nieco ponad 1800 MB. I wszystko dziÄki procesorowi.
@Baczus
AleĹ palnÄ Ĺ z DOS'em...
No muszÄ ci powiedzieÄ Ĺźe twĂłj szwagier ma tÄ samÄ kartÄ graficznÄ co ja .JuĹź wam gadam o co chodzi.Geforce 8800 GT ma prawie takie same wyniki jak Geforce 9800 GT
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-04-07, 18:48
Procesor odpowiedzialny jest za dziaĹania arytmetyczne oraz kopiowanie danych. Wszelka pamiÄÄ operacyjna odpowiedzialna jest za przechowywania danych bÄdÄ cych w aktualnym uĹźyciu (bufor obrazu itp.).
Prosze mi nie pierdoliÄ, Ĺźe przy dobrym procku pamiÄÄ fizyczna zwiÄkszyĹa siÄ kilkukrotnie. to jest NIE MOĹťLIWE, nie da siÄ tego zrobiÄ i nigdy nie bÄdzie siÄ daĹo.
MĂłj przykĹad moĹźna byĹo zastosowac w kaĹźdej grze, z przed ery dulacore'Ăłw np. Counter Strike.
Procesor ma niestety duĹźo wiÄksze znaczenie w grach, niĹź karta grafiki. WaĹźny jest teĹź ram, dopiero potem grafika.
Nick na CM: Baca
Wysłany: 2009-04-08, 13:01 Procesor jakiej firmy posiadasz?
baczus napisał/a:
Procesor odpowiedzialny jest za dziaĹania arytmetyczne oraz kopiowanie danych. Wszelka pamiÄÄ operacyjna odpowiedzialna jest za przechowywania danych bÄdÄ cych w aktualnym uĹźyciu (bufor obrazu itp.).
Prosze mi nie pi***oliÄ, Ĺźe przy dobrym procku pamiÄÄ fizyczna zwiÄkszyĹa siÄ kilkukrotnie. to jest NIE MOĹťLIWE, nie da siÄ tego zrobiÄ i nigdy nie bÄdzie siÄ daĹo.
MĂłj przykĹad moĹźna byĹo zastosowac w kaĹźdej grze, z przed ery dulacore'Ăłw np. Counter Strike.
Procesor ma niestety duĹźo wiÄksze znaczenie w grach, niĹź karta grafiki. WaĹźny jest teĹź ram, dopiero potem grafika.
Prosze mi nie pi***oliÄ, Ĺźe przy dobrym procku pamiÄÄ fizyczna zwiÄkszyĹa siÄ kilkukrotnie. to jest NIE MOĹťLIWE, nie da siÄ tego zrobiÄ i nigdy nie bÄdzie siÄ daĹo..
Nie napisaĹem Ĺźe zwiÄkszyĹo pamiÄÄ fizycznÄ ;P I jak widaÄ nie caĹkiem mnie zrozumiaĹeĹ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum