Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2015-05-26, 18:52 Agar.io
www.agar.io to sympatyczna gierka, w ktĂłrej zjadamy innych graczy i zostajemy zjadani. Proste do bĂłlu zasady i sterowanie przyciÄ gajÄ , a jako caĹoĹÄ - wciÄ gajÄ . WejdĹşcie, zagrajcie, uzaleĹźnijcie siÄ razem ze mnÄ
Gram pod nickiem NieJemPolakĂłw i w ogĂłle polecam jakiĹ perswazyjny nick, bo to pierwsza i ostatnia informacja tekstowa, jakÄ moĹźecie przekazaÄ od siebie innym graczom ;p
Gra jest w przeglÄ darce, nie trzeba niczego ĹciÄ gaÄ, ani siÄ rejestrowaÄ, wiÄc odpalajcie, nic siÄ nie bĂłjcie!
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2015-06-04, 17:26
ZarÄ biĹcie siÄ gra, jeĹli kogoĹ siÄ juĹź uda zachÄciÄ do wspĂłĹpracy. NiestetyĹź nie da siÄ wbiÄ do konkretnego pokoju :/ PrĂłbowaĹem raz wbiÄ siÄ do kolegi i szybciej mi siÄ znudziĹo restartowanie niĹź udaĹo mi siÄ z nim zagraÄ :/
ZarÄ biĹcie siÄ gra, jeĹli kogoĹ siÄ juĹź uda zachÄciÄ do wspĂłĹpracy. NiestetyĹź nie da siÄ wbiÄ do konkretnego pokoju :/ PrĂłbowaĹem raz wbiÄ siÄ do kolegi i szybciej mi siÄ znudziĹo restartowanie niĹź udaĹo mi siÄ z nim zagraÄ :/
to prawda, chciaĹem pograÄ z dziewczynÄ :/
ale gierka jest spoko, pograĹem chyba z póŠgodziny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum