Wysłany: 2013-07-21, 14:25 Szukam gry z Cybermychy
Witam,
JuĹź z dobre kilka lat szukam pewnej gry z Cybermychy. ByĹa to samochodĂłwka. Widok z gĂłry w 2D. ZaczynaĹo siÄ od owalnego toru. Samochodziki byĹy ustawione na dole tego toru i jechaĹy w prawo. ByĹ teĹź przy mecie pitstop. CiÄĹźko mi coĹ wiÄcej napisaÄ. Bardzo moĹźliwe, Ĺźe owa gra znajduje siÄ na pĹycie z kwietnia 2001 roku. W pakiecie odjazdowych gier. ByĹa tam teĹź pewna gra z futrzakiem (chyba fioletowym), ktĂłry przechodziĹ plansze z udziaĹem luster i innych cudĂłw. Taka logiczna. Ani jednej ani drugiej gry nie pamiÄtam. MoĹźe ktoĹ z was ma ten numer w domu, bÄ dĹş pamiÄta coĹ wiÄcej.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2013-07-21, 19:07
Dweepa znam (ta logiczna), a o tej samochodĂłwce pomyĹlaĹem jako o tej, w ktĂłrej jeĹşdziĹo siÄ zabawkowymi, maĹymi samochodami - nie pamiÄtam nazwy, ale mam na pĂłĹce, to zawsze moĹźna sprawdziÄ, jeĹli to o to ci chodzi (raczej nie).
Tak ta logiczna to z pewnoĹciÄ Dweep :) Nie pamiÄtam niestety czy to byĹy zabawkowe samochody. Ta gra przypomina mi bardzo tÄ z cybermychy.
Trybuny podobne i ogĂłlnie widok, chociaĹź w tamtej grze samochodziki byĹy mniejsze. PamiÄtam teĹź, Ĺźe moĹźna byĹo ustawiÄ iloĹÄ samochodĂłw w wyĹcigu. MoĹźliwe, Ĺźe moĹźna byĹo ustawiÄ nawet 99 samochodĂłw.
Sorry, Ĺźe tak dĹugo, ale zapomniaĹem o caĹej sprawie. Teraz robiĹem porzÄ dki i przez przypadek znalazĹem tÄ pĹytÄ. Gra nazywa siÄ, uwaga, uwaga, SB Pro Racing!
Witam wszystkich! :) Otóş poszukujÄ pewnej gry. GraĹam w niÄ w dzieciĹstwie, o ile pamiÄtam byĹa podobna do Pacmana i typowo "labiryntowa". PoszukiwaĹam pĹyty (obecnie takowej juĹź nie posiadam, poniewaĹź zostaĹa stĹuczona) po obrazkach w internecie... no i prawdopodobnie znalazĹam, jednak nie zdoĹaĹam odczytaÄ nazwy. ;-; WyglÄ d pĹyty to dwa duszki po prawej stronie (niebieski duszek z czarnymi oczami i şóĹty duszek z normalnymi) na granatowo-niebiesko-biaĹym tle. Pozdrawiam wszystkich i dziÄkujÄ za pomoc! C:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum