Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2011-04-04, 16:03
A ja mam kilka Mang, kilkaset GigantĂłw i KaczorĂłw gigantĂłw od wczesnych lat 90 do dziĹ, dwadzieĹcia pare Megagiga, TrochÄ dona rosy. Ale to nie tak Ĺźe tylko komiksy czytam. KsiÄ Ĺźek mam wiÄcej
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-04-04, 19:20
U mnie po staremu w sumie, tylko od czasu do czasu Star Wars Komiks, chociaz jak przyoszczÄdze to sprawie sobie ktĂłryĹ tom JeĹźa Jerzego, bo Empik u nas oferuje takowe po cenie 25 pln. A ponadto zaczÄ Ĺem sprawiaÄ sobie mangi po zachodnich jezykach.
Nick na CM: Myszoskok/Raygirl
Wysłany: 2011-04-08, 19:35
Miszk@ napisał/a:
nagle przybywa wilki czarny kloc (sic!) zwany Wielkim Bogiem
Haha, motyw klocowatego boga najbardziej mi siÄ podobaĹ w Szninklu
AĹź chÄtnie bym kupiĹa ten komiks, raz jeden udaĹo mi siÄ go przeczytaÄ u koleĹźanki i juĹź nawet nie pamiÄtam fabuĹy. D:
O, Bloger, ten "WÄdrowiec z tundry" brzmi nieĹşle! Da siÄ go moĹźe gdzieĹ przeczytaÄ on-line, czy trzeba inwestowaÄ w ksiÄ ĹźeczkÄ?
U mnie juĹź od paru lat krĂłluje "Blacksad". :3 Komiks boski pod wzglÄdem graficznym, fabuĹa nieco kuleje, ale da siÄ to przeĹźyÄ... Zdecydowanie polecam futrzakom, bohaterami Blackasada sÄ antropomorficzne zwierzÄta. NaprawdÄ dobrze narysowane ♥
Nick na CM: Myszoskok/Raygirl
Wysłany: 2011-04-09, 16:57
Blacksada jak najbardziej dostaniesz! :D
WyszĹy jak dotÄ d 4 tomy, ostatni jakeĹ 2 miesiÄ ce temu. SÄ spokojnie do kupienia w Empikach i sklepach internetowych.
Wysłany: 2011-10-08, 17:22
W koĹcu dorwaĹem w swoje lapy "Osiedle Swoboda" autorstwa Ĺledzia - zabuliĹem za nie sĹono, ale byĹo warto, nie bez powodu redaktor "Gazety Wyborczej" uznaĹ OS za najwaĹźniejszy w historii polskich komiksĂłw. Polecam, jeĹli kogoĹ nie zraĹźa niemal zerowa dostÄpnoĹÄ i zaporowa cena.
Ale przecieĹź teraz byĹa reedycja. Chodzi o 70 zĹ? Generalnie powieĹci graficzne tyle wĹaĹnie kosztujÄ . A albumy sprzed kilku lat taniejÄ niestety powoli.
Wysłany: 2011-10-09, 13:48
Z tego co wynika z wypowiedzi Kultury Gniewu, dodruk rozchodzi sie ekspresowo i juĹź planujÄ trzecia edycje na 2012 - reedycja jest teraz na razie ostatnim dzwonkiem Ĺźeby kupiÄ swĂłj egzemplarz, do tego kupic szybko, bo za tydzien moze juz byc problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum