Nie dostaĹem siÄ na UW wiÄc zĹoĹźyĹem papiery na UĹ. KaĹźda osoba, ktĂłrej o tym mĂłwiÄ, dziwi siÄ i prĂłbuje szukaÄ innych rozwiÄ zaĹ. Jak dla mnie jest w porzÄ dku, bÄdÄ mieszkaĹ w akademiku, czyli swobodniej niĹź w domu, a rodzinÄ w Ĺodzi i tak mam.
OprĂłcz niĹźszego poziomu studiĂłw, czy widzicie coĹ zĹego w tym rozwiÄ zaniu?
Ja od 3 wrzeĹnia bÄdÄ siÄ ksztaĹciĹ na technika elektryka :) Technikum to najbardziej uniwersalna szkoĹa - moĹźesz zrobiÄ studia ale nie musisz, bo masz zawĂłd. NiezĹe rozwiÄ zanie na te czasy.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-07-30, 15:27
Pierwszy rok studiĂłw skoĹczyĹ mi siÄ blisko 2 miesiÄ ce temu. Jak bylo? Pierwszy semestr wariacki i doprowadzajÄ cy mnie na skraj wytrzymalosci psychicznej - zarowno jesli chodzi o miasto jak i nowe otoczenie. A drugi? Spoko, szok minÄ Ĺ i zleciaĹ jakoĹ na lajcie.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-09-04, 21:37
Raja napisał/a:
Zawsze tak mĂłwiÄ , w praktyce i tak sie okazuje ze jak zwykle trzecia klasa jest sezonem najwiekszego opierniczania sie, lulz.
Ja rozumiem, Ĺźe mogÄ zapitalaÄ z matmÄ i fizykÄ , czyli przedmiotami, ktĂłre siÄ jakoĹ liczÄ zawodowo, ale kutwa taki polski... A na jutro mam przeczytaÄ lekturÄ xDDD Na pewno wszyscy przeczytajÄ . A to z polskiego na razie zapowiedziaĹa najwiÄcej, bo to bardzo waĹźne...
Ja tez mam lajcik, dwa razy w tygodniu do 14:30, trzy razy do 13:30. Jeden raz na dziewiÄ tÄ , a w poniedziaĹek nie ma matematyki. Zapierdziel apowiada siÄ tylko z chemii i historii, reszta luzik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum