Nick na CM: rayman-fan
Wys³any: 2011-03-26, 21:33 Battlefield Play4Free
Cytat:
attlefield Play4Free to kolejna odsłona znanej serii strzelanin z perspektywy pierwszej osoby. Produkt jest przeznaczony tylko do rozgrywki wieloosobowej i jest dostępny za darmo. Wszelkiego rodzaju płatności są całkowicie opcjonalne i opierają się na systemie mikrotransakcji gdzie gracz sam decyduje, na co chce ewentualnie wydawać pieniądze.
Gra stanowi swego rodzaju połączenie elementów znanych z Battlefielda 2 oraz Battlefield: Bad Company 2. Z tej pierwszej czerpie najbardziej popularne mapy, a z drugiej znajome klasy postaci i bronie. Rozgrywka charakteryzuje się dużymi, otwartymi arenami, częstym wykorzystaniem różnego rodzaju pojazdów i taktycznym podejściem do zabawy. Poszczególne bitwy rozgrywane są na sporą skalę, bowiem jednocześnie grać może nawet 32 graczy. Tak jak w większości odsłon cyklu, akcja przedstawiona jest z perspektywy pierwszej osoby i skupia się na współdziałaniu ze sobą poszczególnych członków oddziału.
W przeciwieństwie do poprzedniego darmowego Battlefielda o podtytule Heroes, w tym przypadku twórcy odeszli od komiksowej stylistyki i zręcznościowej rozgrywki. Zamiast tego otrzymaliśmy dopracowaną oprawę graficzną w sugestywny sposób oddającą charakter pola bitwy. Odpowiednio zoptymalizowany silnik pozwolił na to, by jednocześnie na ekranie wyświetlać dużą ilość postaci i pojazdów.
Mam klucz do BETY no i gra ciekawa nie wiem jak tam odnoście poprzedniczek bo - nie bijcie - nie grałem w żadnego Battlefielda przed Pla4Free... może to przyniesie jej kilka plusów... jest ciekawa i na pewno konkuruje z jedyną strzelanką w jaką gram - CoD2 multi
Nick na CM: smalltomasz
Wys³any: 2011-08-30, 14:04
Obecnie pogrywam sobie w tę grę. Jak dla mnie raj. Dużo ludzi, którzy nie ogarniają co się wokół nich dzieje, którzy są bosko łatwi do odstrzelenia. Ogólnie jak jestem słaby we wszelkie shootery, to tam przy dobrych wiatrach mam statystyki >20/~7 (k/d). Jednak mimo wszystko gra wymaga współpracy z drużyną, więc samo upiększanie statystyk nic nam nie da oprócz expa.
Mój nick: WalecznyWladek. Jeżeli ktoś w to gra, to niech mnie zaprosi i możemy coś razem zdziałać. :)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Mogę cię zaprosić. Trochę pograłem, ale należę raczej do tych osób, które odstrzeliwujesz setkami - niekumatych. W tych samych klimatach wolę demo multi Homefronta. Za to na pewno zagrałbym z tobą w Team Fortress 2.
Nick na CM: smalltomasz
Wys³any: 2011-08-31, 14:20
W TF2 nie grałem jeszcze nigdy, ale słyszałem, że obecnie jest darmowe z pewnym ograniczeniami. Może kiedyś spojrzę. Zaproś mnie póki co na BFP4F, zawsze to miło pograć na serwerze z kimś, kogo się zna. :P
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
"Ograniczenia" są takie same jak w tej grze - masz dostęp do określonego arsenału. Tylko że tu chcąc otrzymać za friko nową broń musisz się bawić w akcje typu "500 punktów za dwa dni", a w TF2 giwery wpadają ci same co jakiś czas lub za achievementy. Dodatkowo można je zezłomować i połączyć w nowy wzór. Jest jeszcze Team Speak. W BF go brakuje, tęsknię za pewnym rosjaninem, który bluzgał mnie w engrishu ^_^
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum