Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2010-07-04, 00:15
No, mecz byĹ niezĹy. Ostatnie minuty, po golu Villi byĹy juĹź przesÄ dzone; wiadomo byĹo, Ĺźe wygra Hiszpania. MusiaĹby siÄ staÄ cud, Ĺźeby Paragwaj strzeliĹ Hiszpanom gola. Paragwajczycy mieli kilka niezĹych akcji, ale to tyle. No szkoda mi ich. Ale nastÄpny mecz bÄdzie ciekawy, Niemcy - Hiszpania :D Kurde...
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-07-06, 22:43
Eowina napisał/a:
Nie jestem zadowolona z tego, jak siÄ sprawy majÄ i nie mam juĹź wÄ tpliwoĹci kto wygra mundial.;/
Hm, dosc watpliwe ;) Ale tak: kto wygra jutrzejszy mecz, ten ma mistrza na 90%.
Kurde, jak dzis Urugwaj strzelil kontakowa na 3:2 to juz odrodzily sie moje nadzieje na ten zespol :( Szkoda mi ich, zwlaszcza tego kozaka i ciacha Forlana :<
Bramkarz Holandii zdupil, he he he
ByĹem za Arsenalem. WygraĹ 2:1. Dzisiaj mecz Lecha, cza obejrzeÄ.
W szkole na jakieĹ zawody jedziemy. I od razu: e, zrzucasz sie na flaszke? Na szczescie jakoĹ sie wymigaĹem.
PostawiĹem sobie wyzwanie - przepĹynÄ Ä tam i z powrotem okoliczny staw. Taki duĹźy. PóŠkilometra dĹugoĹci. Najdalej byĹem w jego poĹowie D:
No i sobie ÄwiczÄ. Od miesiÄ ca robiÄ pompki, na poczÄ tku robiĹem max 43, teraz 61
TydzieĹ temu zaczÄ Ĺem jeszcze biegaÄ. Dam radÄ
Wysłany: 2014-05-20, 15:43
Jaki kozak! ĹidĹźi mĂłgĹby siÄ pochwaliÄ ile robi pompek, bo kiedyĹ byĹ w tym koksem.
Jako Ĺźe na studiach WF jest tylko przez jeden semestr, to postanowiĹem coĹ z tym zrobiÄ. CaĹe Ĺźycie tylko siedzÄ: i w domu, i w szkole... PostanowiĹem coĹ z tym zrobiÄ. Od jesieni nie siadam w komunikacji miejskiej (wczeĹniej siadaĹem zawsze. Nie lubiÄ staÄ). MinÄĹo jakieĹ 3/4 roku odkÄ d zaczÄ Ĺem i stwierdzam, Ĺźe nienawidzÄ tego. ByĹo fajnie przez miesiÄ c, teraz to jest nudne i denerwujÄ ce. No ale poĹwiÄcam siÄ, bo nie chcÄ jeĹşdziÄ na wĂłzku inwalidzkim w wieku 30 lat <XD>
Co tam uprawiacie? XD Ja skoĹczyĹem na razie z gaĹÄ i wziÄ Ĺem siÄ za bieganie. Polecam wszystkim, oczywiĹcie, trzeba siÄ przeĹamaÄ na poczÄ tku. No i mierzyÄ siĹy na zamiary. Na razie jest ok, na poczÄ tku nie mogĹem przebiec 5km, teraz 10km biegnÄ na luzie w okoĹo 50 min. MyĹlÄ, Ĺźe jeszcze rok i mogÄ atakowaÄ póŠmaraton, a jeszcze trzy-cztery i moĹźe sprĂłbujÄ maraton. :D
Wysłany: 2015-01-28, 18:12
Ja wf na studiach zaplanowaĹem sobie dopiero na najbliĹźszy paĹşdziernik... WiÄc jeszcze trochÄ. PĂłki co, jeĹźdĹźÄ na hulajnodze i to jest zarÄ biste. WyczekujÄ koĹca zimy. OprĂłcz tego w lecie obowiÄ zkowo piĹka noĹźna, najfajniejszy sport ^_^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum