TeĹź nie przepadam za Komorowskim, ale nie oszukujmy siÄ - tylko on i KaczyĹski liczÄ siÄ w tych wyborach. Jarka nie wybiorÄ, bo nie pozwolÄ, Ĺźeby katastrofa odebraĹa mi myĹlenie. Poza tym on ewidentnie wykorzystuje sytuacjÄ, wspaniaĹy musi byÄ z niego czĹowiek, skoro wykorzystuje ĹmierÄ wĹasnego brata do zdobycia wĹadzy. Przed katastrofÄ nikt na niego by nie zagĹosowaĹ.
GĹosowaĹabym na Olechowskiego chyba, ale on w ogĂłle nie bÄdzie siÄ liczyĹ. GĹosujÄ na Komorowskiego, chociaĹź mam zĹe przeczucia. Cóş, co do KaczyĹskiego mam gorsze, a on wygrywa we wszystkich sondaĹźach...
A tak poza tym: Korwin-Mikke ma genialny program.;D Wprowadzenie kary Ĺmierci, zakaz aborcji w przypadku gwaĹtu(!), prywatyzacja wszystkiego, legalizacja wszystkich narkotykĂłw, legalne przechodzenie na czerwonym Ĺwietle xD, nieprzymusowa szkoĹa. To dopiero kampania.xD
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-05-12, 10:08
Eowina napisał/a:
A tak poza tym: Korwin-Mikke ma genialny program.;D Wprowadzenie kary Ĺmierci, zakaz aborcji w przypadku gwaĹtu(!), prywatyzacja wszystkiego, legalizacja wszystkich narkotykĂłw, legalne przechodzenie na czerwonym Ĺwietle xD, nieprzymusowa szkoĹa. To dopiero kampania.xD
Lol, ostro ;D
Cytat:
Ta, tylko nie Komorowski, przeciez on nawet oredzia nie mogl wystarczajaco charyzmatycznie i porzadnie przemowic, a w koncu glowa panstwa ma swoj narod dobrze reprezentowac, prawda?
Oredzie? Jesli mowisz o tym, co mowil 3 maja z okazji swieta konstytucji, to wlasnie bardzo mnie ujal i chetnie go sluchalem. Dobre przemowienie.
Najgorsze jest to, Ĺźe Korwin-Mikke ma obecnie duĹźe popracie mimo radykalnych poglÄ dĂłw. Nie wiem jak wy, ale ja nie bÄdÄ czuĹa siÄ bezpiecznie, wiedzÄ c, Ĺźe legalnie moĹźe chodziÄ sobie po ulicach naÄpany bandzior z broniÄ , ktĂłry moĹźe mnie zgwaĹciÄ, a ja nawet nie bÄdÄ miaĹa prawa usunÄ Ä ciÄ Ĺźy (gĹĂłwnie dlatego, Ĺźe jedynym zadaniem kobiety jest wg Korwina-Mikke rodzenie dzieci, rĂłwnieĹź tych z gwaĹtĂłw). I wcale nie doda mi pewnoĹci siebie posiadanie broni, bo nigdy nie uĹźyjÄ jej przeciwko czĹowiekowi. Po pierwsze - wyrzuty sumienia przez caĹe Ĺźycie, a po drugie - kara Ĺmierci. Mam nadziejÄ, Ĺźe ludzie siÄ otrzÄ snÄ i nie zagĹosujÄ na szalonego anarchistÄ.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-06-03, 13:06
http://www.test-wyborczy.pl/ - pamiÄtacie ankietÄ TVNu, ktĂłrÄ kandydaci wypeĹniali? Teraz wypeĹnijcie Wy i sprawdĹşcie sobie z kim siÄ niby zgadzacie. :P
Moje:
Janusz Korwin-Mikke 76.92%
Andrzej Lepper 73.08%
JarosĹaw KaczyĹski 67.31%
Marek Jurek 65.38%
Waldemar Pawlak 63.46%
BronisĹaw Komorowski 59.62%
Kornel Morawiecki 55.77%
Grzegorz Napieralski 53.85%
Andrzej Olechowski 46.15%
BogusĹaw ZiÄtek 38.46%
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum