Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2009-12-10, 16:47
Kostek napisa³/a:
Hawkeye napisa³/a:
Kostek napisa³/a:
Ja pierdzielę, do pięt im w talencie wszyscy nie dorównujecie i dajecie takie żałosne komentarze. Typowo polskie.
To nikt nie ma prawa wyrażać własnego zdania i emocji? Nie mogę napisać, że Legunowie czy kto tam jeszcze mi się nie podobał, bo nie mam takiego talentu jak oni lub górują nade mną warsztatem? Dość słaby argument.
Nikt nie ma prawa nazywać cieniasem kogoś, komu do rzeczonych pięt nie sięga. To bardzo mocny argument, mój drogi.
Nie trzeba być wytrawnym kuchmistrzem, żeby wiedziec, że ta zupa jest syfiasta. Argumentu "sam lepiej nie potrafisz" ludzie oduczają się zwykle w okolicy gimnazjum.
dam banalny przykład - E. Zapendowska nie umie śpiewać, a daje lekcje i jedzie po większości śpiewaków, mimo wszystko nikt nie ma jej tego za złe
Ja pierdzielę, do pięt im w talencie wszyscy nie dorównujecie i dajecie takie żałosne komentarze. Typowo polskie.
To nikt nie ma prawa wyrażać własnego zdania i emocji? Nie mogę napisać, że Legunowie czy kto tam jeszcze mi się nie podobał, bo nie mam takiego talentu jak oni lub górują nade mną warsztatem? Dość słaby argument.
Nikt nie ma prawa nazywać cieniasem kogoś, komu do rzeczonych pięt nie sięga. To bardzo mocny argument, mój drogi.
Nie trzeba być wytrawnym kuchmistrzem, żeby wiedziec, że ta zupa jest syfiasta. Argumentu "sam lepiej nie potrafisz" ludzie oduczają się zwykle w okolicy gimnazjum.
Kuchmistrzem? Ty w takim razie nie umiesz nawet zrobić kanapki. Gdyby rzeczywiście byli beznadziejni, nie osiągnęli by tego, co osiągnęli.
Jak na demotach - nie rozumiesz, nie oceniaj.
A Zapendowska jest specjalistą. Zostań nim, to pogadamy.
Kurde, ludzie, jasne, że może się Wam nie podobać. Ale nazywanie czegoś syfem tylko dlatego, że się nie podoba, świadczy o poziomie.
Nick na CM: smalltomasz
Wys³any: 2009-12-10, 19:13
Kostek, a mało to razy napisałeś, że coś jest słabe, syfne, gejowskie? Jeżeli nie masz nic sobie do zarzucenia, to w takim razie swoim poziomem wzleciałeś nad niebiosa.
Kostek napisa³/a:
Argument Twój jest mocny... bo jest mocny? Eh, ani ja drogi, ani ja tani, do swoich bliskich w ten sposób się zwracaj. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Wys³any: 2009-12-10, 20:22
Cytat:
Kuchmistrzem? Ty w takim razie nie umiesz nawet zrobić kanapki.
No popatrz. Śpiewam w chórze więc czuje się upowazniony do pojechania Legunom
I uprzedzając, nie, nie twierdze, że robię to lepiej
Cytat:
Jak na demotach - nie rozumiesz, nie oceniaj.
�ohóó, jaki pyskaty
I nawet nie raczy zauważyc, że to samo odnosi się do jego osoby w tym momencie
A tak w ogóle kochasiu przestań się bulwersowac, że twoi faworyci zostali ogólnie pojechani na forum. To, że ty uważasz ich za wspaniałych i cudownych nie oznacza, że inni nie mogą stwierdzić, że masz niedorobiony gust i ich zdaniem Legunowie to leszcze
Ja się czuję upoważniony do pominięcia tego zdania i powstrzymania się od komentarza.
Cytat:
A tak w ogóle kochasiu przestań się bulwersowac, że twoi faworyci zostali ogólnie pojechani na forum. To, że ty uważasz ich za wspaniałych i cudownych nie oznacza, że inni nie mogą stwierdzić, że masz niedorobiony gust i ich zdaniem Legunowie to leszcze
Nie przestanę, bo ma mi prawo się nie podobać, że ktoś krytykuje coś, czego nie rozumie. Stwierdzenie, że są leszczami, przysługuje każdemu, kto takowym jest.
Kurde, powtarzam, powiedz: nie podoba mi się. A nie: to leszcze. Bo człowiek, który osiągnął dziesięć razy więcej niż ty jest dziesięciokrotnie mniejszym leszczem niż ty. Proste
Mnie po prostu wnerwia ten polski krytycyzm. Wszystko, czego nie rozumiem, co jest z nieco wyższej półki niż kretyńskie kabarety i muzyka rockowa - to gówno. Ktoś osiąga sukces - to też gówno, bo nie zasłużył. Trochę dystynkcji w rozumowaniu, ludzie.
Wys³any: 2009-12-10, 21:17
Kostek napisa³/a:
Nie przestanę, bo ma mi prawo się nie podobać, że ktoś krytykuje coś, czego nie rozumie. Stwierdzenie, że są leszczami, przysługuje każdemu, kto takowym jest.
Kurde, powtarzam, powiedz: nie podoba mi się. A nie: to leszcze. Bo człowiek, który osiągnął dziesięć razy więcej niż ty jest dziesięciokrotnie mniejszym leszczem niż ty. Proste
A skąd ty tak właściwie wiesz, co ja osiągnąłem słodziaku ?
Zresztą, ja akurat napisałem, że Legunowie mi nie podchodzą i nie chciałbym dla nich pierwszego miejsca. Ale z drugiej strony nie spinam posladków, że taki czy inny Wielokropek napisze, że to leszcze. Bo to jego zdanie i ma do tego swoje prawo, widac nie podobają mu sie z takich lub innych powodów. Jeśli stwierdzię, że taki Andrzej Lepper to łoś i dupek, to zaczniesz sie bulwersować, że przecież zaszedł w zyciu dalej ode mnie, bo wicepremierem był ?
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wys³any: 2009-12-10, 21:48
Hawkeye napisa³/a:
Kostek, a mało to razy napisałeś, że coś jest słabe, syfne, gejowskie? Jeżeli nie masz nic sobie do zarzucenia, to w takim razie swoim poziomem wzleciałeś nad niebiosa.
No wlasnie.
Kostek napisa³/a:
Kurde, powtarzam, powiedz: nie podoba mi siÄ™. A nie: to leszcze.
No wlasnie.
Raymaniac napisa³/a:
Zresztą, ja akurat napisałem, że Legunowie mi nie podchodzą i nie chciałbym dla nich pierwszego miejsca. Ale z drugiej strony nie spinam posladków, że taki czy inny Wielokropek napisze, że to leszcze. Bo to jego zdanie i ma do tego swoje prawo, widac nie podobają mu sie z takich lub innych powodów. Jeśli stwierdzię, że taki Andrzej Lepper to łoś i dupek, to zaczniesz sie bulwersować, że przecież zaszedł w zyciu dalej ode mnie, bo wicepremierem był ?
No wlasnie.
Kostek napisa³/a:
Och, mój milusi, nie wiem, co osiągnąłeś, ale nie widziałem Cię w mamtalencie śpiewającego arię :P
No wlasnie.
Kostek napisa³/a:
No dobra, w pewnym sensie masz racjÄ™
No wlasnie.
Btw wiesz co, Kosti, zauwazylem, a nie spodziewalbym sie tego po tobie? Niektorych akapitow nie konczysz kropka ;p
Ale z drugiej strony nie spinam posladków, że taki czy inny Wielokropek napisze, że to leszcze.
;*
To są leszcze, bo mi sie nie podobają, powinnie skończyć na eliminacjach. Przecież oni nawet nie potrafili sie nauczyć nazwiska Wejcherta Troche nie tak coś. Dla mnie powinien przejsć basista bo był dobry. A tobie sie nie podobał? Dla Ciebie jest leszczem? :(
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum