Na razie Nokia 5130 XM, w czerwcu jak bÄdÄ umowÄ przedĹuĹźaĹ to wezmÄ SE W995i, bo w CDA w recenzji napisali, Ĺźe O DZIWO telefon po jakimĹ czasie NIE TRACI ZASIÄGU i NIE ROZĹÄCZA ROZMĂW PRZYCHODZÄCYCH ;pppp WOW A Nokia bÄdzie taty ^
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2009-12-03, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-12-03, 19:31
Ej ale W995 jest do dupy (mogÄ napisaÄ dlaczego)
A tak btw to teraz jadÄ na Nokii 6310i (z i) taty, k800i jest u kuj wie kogo, czekam aĹź rodzice skombinujÄ jakiĹ grosz i kupujÄ Toshibe g900. A i jeszcze MbankMobile zrobiĹ mi niespodziankÄ i nie mam zasiÄgu, zablokowaĹ kartÄ bo siÄ nie doĹadowaĹem po przeniesieniu numeru.
Wysłany: 2009-12-04, 18:49
Cena za nĂłwkÄ - 900 zĹ
Za to dostajemy:
Aparat 8Mpix, w miarÄ dobry, ale video kijowe itd.
Wifi - spoko, ale pozostaje nam opera mini
GPS - aplikacje na jave...
Ekran QVGA
Muzyka taka sobie (czyli w normie)
Brak systemu (nie dam 900zĹ za telefon bez systemu)
Ok, ale to jest k800 z wifi i lepszym (chociaĹź kto wie) aparatem (pomijam kwestie, Ĺźe ten z k800 jest wystarczajÄ cy).
Za 900 zĹ mamy e71, 5800, G1, INNOV8 (bez dotyku najlepszy), LG KC910, Pixona starego i inne cacka.
Ale ja bÄdÄ braĹ w przedĹuĹźaniu umowy z jakimiĹ minutami i to w czerwcu wiÄc w jakieĹ fajnej opcji bÄdzie taĹszy ;p A poza tym podaj mi jakiĹ model telefonu z Orange z Wi-Fi i w ogĂłle porzÄ dny jakiĹ
Wysłany: 2009-12-04, 20:38
Bierzesz dowolny, sprzedajesz na allegro i kupujesz G1 - bardzo dobry telefon do internetu, bÄ dĹş 5800 jak potrzebujesz coĹ stylowego. W grÄ wchodzi Xperia/Touch Pro, e71. Ew. Iphone albo (zaleĹźy ile masz pieniÄdzy) Omnia HD - oprĂłcz HTC HD2 i N900 najlepsza propozycja.
Kurde te ostatnie to w czuj drogie. Za tyle to ja sobie komputer kupiÄ i to nie sĹaby :kwasny: PatrzyĹem na Allegro i w przyzwoitej cenie jest HTC TyTn II. OgĂłlnie jak coĹ to takie telefony :) Ale biorÄ pod uwagÄ W995i, bo bardzo czÄsto muzyki sĹucham ale znĂłw nie ma YT ;p
Wysłany: 2009-12-05, 20:06
Nie bierz Tynt II. Kijowy procek, lepszy jest jego brat Tytn I albo toshiba g900. Ja potrzebujesz muzykÄ i internet weĹş coĹ z Symbianem, najlepiej 5800 albo N82, z taĹszej pĂłĹki to e51.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum