Mam problem z grÄ WĹadca PierĹcieni:DruĹźyna PierĹcienia.DajÄ c w menu gĹĂłwnym ''nowa gra''
gra siÄ wyĹÄ cza.GrÄ odpaliĹem przy pomocy 3d analyze'ra.Co radzicie?MoĹźe ustawiÄ odpowiednie rzeczy w 3d analyzer(ja zaznaczyĹem tylko LOTR texture fix)?MoĹźe ĹciÄ gnÄ Ä jakieĹ sterowniki?ProszÄ pomóşcie.
Mam pewien problem w Battlefield 2. Nie mam internetu na komputerze, na ktĂłrym gram w BF2 (mĂłj laptop, na ktĂłrym przeglÄ dam neta nie pociÄ gnie ;/), a chcÄ pograÄ na mapkach dla 64 graczy w trybie Conqest. Mimo iĹź zaznaczam, Ĺźe ma byÄ max botĂłw, gdy wchodzÄ do gry pojawia siÄ napis, Ĺźe potrzeba jednego gracza, aby gra zostaĹa rozpoczÄta. Jest to dziwne, bo gdy w trybie Co-op gram na mapkach "szesnastkach" z 32 botami, mam ten sam napis, a boty sÄ , moge je zabijaÄ, nie mogÄ jedynie zdobywaÄ miejsc (flag). MogÄ jedynie 'zwiedzaÄ' mapÄ, a na niektĂłrych mapach sÄ lotniskowce, sÄ wiÄksze, wiÄcej punktĂłw do przejÄcia. Da siÄ to zaĹatwiÄ jakimĹ modem, albo poszperaÄ w ustawieniach gry? Z gĂłry dziÄkujÄ.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-09-30, 19:25
Mafia
Przeszedlem tryb fabularny, wlaczylem sobie jazde ekstremalna i znalazlem goscia, ktory mi kaze jechac gdzies Celesta Marque, ktora puszcza wybuchy za siebie co pare sekund. Na razie jedyna metoda, jaka obczailem, to jazda powyzej 75km/h caly czas i nic sie nie dzieje, ale to za trudne :/ Jest jakas inna na przejscie tej misji?
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-09-30, 20:31
rafikomp napisał/a:
Mam problem z grÄ WĹadca PierĹcieni:DruĹźyna PierĹcienia.DajÄ c w menu gĹĂłwnym ''nowa gra''
gra siÄ wyĹÄ cza.GrÄ odpaliĹem przy pomocy 3d analyze'ra.Co radzicie?MoĹźe ustawiÄ odpowiednie rzeczy w 3d analyzer(ja zaznaczyĹem tylko LOTR texture fix)?MoĹźe ĹciÄ gnÄ Ä jakieĹ sterowniki?ProszÄ pomóşcie.
Kombinuj ze sterownikami do karty graficznej, jak trzeba ĹciÄ gnij jakieĹ starsze.
Post rafika jest z czerwca, ale to nic zĹego /baczus
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-09-30, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Mam problem z ostatnim bossem w The Suffering.
Po naĹadowaniu siÄ energiÄ walÄ w bossa tymi kulami. No i problem w tym,Ĺźe on nic sobie z tego nie robi :/ WalÄ mu w te koĹo na klacie,w Ĺeb,w Ĺapy,a on dalej Ĺźyje.
Na YT widziaĹem,jak jakiĹ goĹÄ rozwaliĹ bossa tymi kulami w 3 minuty :/ RobiÄ dokĹadnie tak samo jak ten koleĹ i dupa :/
Dodam,Ĺźe mam wersjÄ freeware.
@Wielokropek
Nie wiem, czy juĹź sobie poradziĹeĹ, ale z tego co piszesz to pewnie prĂłbujesz odpaliÄ multi (mogÄ siÄ myliÄ, nawet nie zaglÄ daĹem do gry) i stworzyÄ sobie serwer z botami? JeĹli tak to widocznie musi doĹÄ czyÄ do Ciebie jakiĹ Ĺźywy gracz jako TwĂłj przeciwnik. Ale to tylko moja hipoteza. Jak chcesz pograÄ sam lokalnie to odpalaj singla, ja tak robiÄ. A jak graÄ na wiÄkszych mapach? Nie wiem :P
Mam problem w Beyond Good and Evil. SzukaĹem solucji po polskiemu ale nie nigdzie darmowej nie znalazĹem...
ZabiĹem tego zielonego gluta co Ĺwinie mi zabraĹ, uwolniĹem Dwa H. Jestem w tej fabryce jakiejĹ na N czy coĹ. Nie moge uruchomiÄ windy, oni coĹ gadajÄ o kablach i bezpiecznikach, gdzie mam ich szukaÄ?
Witam
Mam problem z grÄ Dzieci Egiptu. Nie wiem jak wy, ale ja miaĹem i mam problem z tÄ grÄ . Chodzi mi o znikajÄ cy klucz, ktĂłrym trzeba otworzyÄ drzwi za ktĂłrymi jest Nay, ale gdy siÄ go podniesie on znika!!! MieliĹÄie/macie ten problem?? Jak go rozwiÄ zaÄ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum