Matematyka - bÄdzie 6
Informatyka - bÄdzie 6
Angielski - ma byÄ 6 =.=
Polski - bÄdzie 5
Fizyka - bÄdzie 5
Chemia - bÄdzie 5
Historia - bÄdzie 5
Biologia - ma byÄ 5
Technika - ma byÄ 5
Plastyka - ma byÄ 5
Muzyka - jest 5
Religia - jest 5
WF - bÄdzie 4
WOS - jest 4
Geografia - jest 4
Tam, gdzie jest "bÄdzie", to bÄdzie prawie na 100%.
Tam, gdzie jest "ma byÄ", to zaleĹźy od kaprysu nauczyciela, ale ja mĂłwiÄ, Ĺźe ma byÄ i koniec ;p
Tam, gdzie jest "jest", ocena jest juĹź wystawiona.
No to teraz ja:
Matma - 5
Angielski - 6
Polski - 5 (za rok moĹźe 6)
Historia - 5
WOS - 5
Biologia - 4
Chemia - 5
Geografia - 5 (za rok raczej 6)
Fizyka - 5
Plastyka -5
Muzyka - jutro siÄ okaĹźe, raczej 4 - 5
Technika - 5
Informatyka - 5
WF - 5 - 6
Religia - do wuja pewnie 3 ;((( ale poprawiam sie na 4
Za rok mogÄ mieÄ z polaka 6 bo polonistka powiedziaĹa Ĺźe jak zechcÄ i siÄ bede uczyĹ to dostane 6, a z gegry musi byÄ 6 bo ja uwielbiam, i pojadÄ na konkurs przedmiotowy, moĹźe nawet na etap wojewĂłdzki (jak sie przyĹoĹźe do nauki). W 3 klasie MUSZE byÄ laureatem z gegry, wtedy chyba nie bÄdÄ musiaĹ pisaÄ czÄĹci matematyczno - przyrodniczej na egzaminie ;] Ĺťeby byc tak jeszcze laureatem z Polaka i Angola...
No ja mogĹem byÄ laureatem konkursu informatycznego - mĂłgĹbym wybraÄ sobie liceum. A tak to mam 14 dodatkowych pkt przy rekrutacji (finalista) :] bo nie chciaĹo mi siÄ ÄwiczyÄ kierowania şóĹwikiem :(
Nie, to byĹo "Bo mi siÄ nie przyda. To jest bez sensu." Klasa mat-inf. Jak siÄ nie miaĹo stycznoĹci z Ĺźadnym jÄzykiem programowania, to Logo od bidy moĹźe byÄ ;p Rozumiem to co mĂłwiÄ , jakby na codzieĹ siedzieli i programowali w assemblerze ;p
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-06-04, 21:32
Hm... pamiÄtam, Ĺźe w finale wojewĂłdzkiego konkursu informatycznego, dali do wykonania w logo caĹkiem sporÄ gwiazdkÄ. Niestety nie daĹem rady, a to dlatego, Ĺźe siÄ paskudnie opierdzielaĹem. Moja wina. ;)
Poza tym, logo nie moĹźna nazwaÄ w peĹni programowaniem. To tylko przypomina jÄzyki, wprowadza mĹodych w posĹugiwanie siÄ jÄzykami programowania.
Co do ocen, nie mam czym siÄ chwaliÄ. Ĺrednia moja: 3,53. Niby jestem w najlepszym liceum w okolicy, ale sÄ dzÄ, Ĺźe tak niska Ĺrednia to najzwyczajniej moja wina (no i moĹźe teĹź wina mojego trybu Ĺźycia ;p - tak, usprawiedliwiam siÄ).
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum