Nick na CM: NotUnlimited
Wysłany: 2009-01-07, 19:30 Plemiona
...czyli przeglÄ darkowa gra osadzona w czasach Ĺredniowiecza. Polega na zaĹoĹźeniu wioski (w późniejszym czasie wiosek) i rozbudowanie jej/ich. Jest to doĹÄ ciekawa propozycja, podobna do popularnego OGame'a. KiedyĹ w niÄ graĹem, aktualnie nie mam czasu.
http://www.plemiona.pl
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-01-28, 15:17
Mi osobiĹcie Plemiona Ĺşle siÄ kojarzÄ . W poczekalni u dentysty, u ktĂłrego siÄ leczyĹem (fajny, psuje zÄby i wpisuje kolejne wizyty ;), teraz jeĹźdĹźÄ do innego miasta z zÄbami) zawsze mogĹem robiÄ sobie godzinnÄ drzemkÄ. KoleĹ nie miaĹ Ĺźadnych pacjentĂłw, ale co tam ja! Poczekam, aĹź zrobi sobie wszystko, co trzeba w Plemionach. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
KoleĹ nie miaĹ Ĺźadnych pacjentĂłw, ale co tam ja! Poczekam, aĹź zrobi sobie wszystko, co trzeba w Plemionach. ;)
lol2
W plemiona graĹem dawno temu, ale jakoĹ mi siÄ nie spodobaĹy. Nie mam hopla na punkcie bĹyskotek graficznych, tak wiÄc nowy wyglÄ d wioski nie powoduje u mnie wiÄkszego entuzjazmu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum