Ja siÄ chyba z 205 nie spotkaĹam, w Szczecinie krĂłlujÄ 105 - stare i odnowione (chociaĹź i tak wiÄkszoĹÄ uszkodzona;p), jest trochÄ GT6, ale za nimi nie przepadam.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-24, 12:10
Eowina napisał/a:
jest trochÄ GT6, ale za nimi nie przepadam.
Nie wiem jak w Szczecinie, ale w Krakowie one sa kozackie, bo maja wyswietlacz elektroniczny na przedzie :D Nawet mam real zdjecie GT6! Oprocz stopiatki jedyny tramwaj z Krakowa ;p
A w PĹocku majÄ wprowadziÄ tramwaje, nawwet byĹy ulotki o tym, gdzie ma przebiegaÄ i jakie mogÄ byÄ tramwaje (podali dwa) i mamy wybraÄ (tzn. mieszkaĹcy PĹocka), jakiĹ taki klasyczny i coĹ z gumowymi oponami z jednÄ szynÄ , bardziej nowoczesny. W kaĹźdym razie tramwaje widziaĹem w Ĺodzi i w Warszawie oraz na zdjÄciach.
Nie wiem jak w Szczecinie, ale w Krakowie one sa kozackie, bo maja wyswietlacz elektroniczny na przedzie :D Nawet mam real zdjecie GT6! Oprocz stopiatki jedyny tramwaj z Krakowa ;p
Owszem, sÄ elektroniczne wyĹwietlacze, ale uszkodzone.:P Z reguĹy wyĹwietlajÄ siÄ albo przypadkowe ciÄ gi znakĂłw, albo nic.;p
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-24, 15:45
Skoda 16T jest troche podobna. A Pesa to wiadomo kozactwo, polska firma, a robi tramwaje i pociagi na skale swiatowa :D A w ogole to, co dales, ma jakos dziwnie pantograf ustawiony, bo w druga strone niz normalnie O_o
eow, w koncu w 2011 polska ma objac przewodnictwo w UE, a w 2016 w-wa ma sie stac europejska stolica kultury, to zobowiazuje do inwestowania w tramwaje ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum