Na PC-cie Windows XP Professional SP2, na laptopie niestety Vista Home Premium 32-bit. Za VistÄ jak wiÄkszoĹÄ ludzi nie przepadam, ale laptopa dopiero co kupiĹam, a do nowego sprzÄtu przestajÄ produkowaÄ sterowniki pod XP.:/ Chamstwo. Z tego co siÄ dowiedziaĹam, do mojego modelu laptopa w ogĂłle nie majÄ zamiaru robiÄ sterĂłw pod XP.
i w domu, i na laptopie mam ĹindoĹsa iks pe profeszynal (tu powinny znaleĹşÄ siÄ jakieĹ dziwne 2 literki i cyferka, ale nie wiem, o co piÄÄ, to nie wstawiam, HEHE)
wista ssie paĹÄ!
Standardowo Win XP SP2, ale gdyby nie gry to mĂłgĹbym siÄ obejĹÄ bez niego. OprĂłcz tego Ubuntu 8.04 bodajĹźe. ĹciÄ gnÄ Ĺem teĹź BackTracka 3, ale to ma sens tylko na laptopie. Poza tym wygodniej odpalaÄ go z pĹytki, bo ma dwa Ĺrodowiska graficzne i w kaĹźdym jest co innego 0_o WiÄc na codzieĹ go nie uĹźywam. MoĹźe zainstalujÄ go sobie na netbooku, o ile coĹ takiego kiedykolwiek bede mial. No i przymierzaĹem siÄ do Slackware'a, ale tak sie przymierzaĹem, przymierzaĹem i siÄ przymierzam nadal i pewnie bÄdÄ siÄ jeszcze dĹugo tak przymierzaĹ.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-04, 20:35
Uzywam Windows XP z SP2 i nie mam zamiaru go zmieniaÄ- Z VistÄ obcuje w szkole i naprawdÄ mi to wystarcza, Ĺźeby siÄ zniechÄciÄ do nowego dziecka M$, nawet mimo tego, Ĺźe do gier mi nie jest potrzebny.
Nick na CM: NotUnlimited
Wysłany: 2009-01-05, 19:27
UĹźywam Windows XP SP3 i tak jak mĂłj przedmĂłwca, na razie nie zamierzam go zmieniaÄ. Z VistÄ zdÄ ĹźyĹem siÄ juĹź zapoznaÄ (u kolegĂłw), a szeroko zapowiadana siĂłdemka raczej nie zagoĹci na moim komputerze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum