W tym temacie bÄdzie moĹźna doradzaÄ, pytaÄ, wklejaÄ nowinki etc. No i ja mam pytanie. Moja mama chce kupiÄ sobie maĹy aparat. Ja sÄ dzÄ ,Ĺźe lepiej byĹoby kupiÄ kamerkÄ HD. Jaki wybĂłr lepszy? JeĹli ktĂłryĹ lepszy to jaki/jakÄ wybraÄ aparat/kamerkÄ?
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-05-17, 12:48
ZaleĹźy co jego mama myĹli. "KupiÄ aparat, taĹszy i przecieĹź teĹź moĹźna filmy nagrywaÄ!". JeĹźeli chce po prostu zdjÄcia robiÄ, to nie wciskaj jej kamery, bo po co? ;p
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Zawsze jak czegoĹ nie wiem o sprzÄcie, a mam potrzebÄ kupiÄ coĹ nowego, to szukam takich wĹaĹnie tekstĂłw. W ten sposĂłb kupiĹem np. monitor LCD, ktĂłry mnie w peĹni zadowala. (przez lata miaĹem CRT, wiÄc o LCD nic nie wiedziaĹem) ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
No! Aparat zosta kupiony w Argosie. Nikon S560 10 Megapixeli za 126.19£. Wg. mnie jest swietny, zdjecia robi przepiekne. ISO ma zakres od 64 do 3200. Polecam
Nie mam aparatu (pĂłki co), ale "zbiera siÄ" na lustrzankÄ cyfrowÄ . "Zbiera siÄ" znaczy jest mĂłwione "dostaniesz, tak kupimy ci" za dobre oceny, wyniki testĂłw itd.
Jaka cyfrowa lustrzanka jest w dobra i na kieszeĹ amatora? (pytam, jakbym nie wiedziaĹa xD.. ale moze ktos sie lepiej zna albo ma swoje typy..)
Wszystkie dziewczyny, ktĂłre dostajÄ aparat cyfrowy na specjalne okolicznoĹci, a potem przez rok - dwa robiÄ zdjÄcia przyrody albo portrety w swoich nowych ciuchach, kupujÄ Nikona D40-60. Czemu nie.
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-07-16, 22:47
Ja mimo wszystko na poczÄ tek proponowaĹbym dobrego kompakta. Nauczysz siÄ podstaw typu oĹwietlenie itd. (chyba, Ĺźe coĹ wiesz, to oczywiĹcie lustrzanka bÄdzie ok).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum