Nick na CM: gplol
Wysłany: 2011-04-26, 20:30
Siemka.
Dawno nie wchodziĹem na forum moĹźe jeszcze niektĂłrzy mnie pamiÄtajÄ .Jednak nie po to pisze w tym temacie. Mam problem z hakerskÄ wersjÄ TDU2. ZrobiĹem wszystko co pisali w jednym poradniku i wszystko byĹoby dobrze gdybym miaĹ 2GB ram, a ja mam 1,5. Jestem pewien, Ĺźe poszĹoby mi na kompie ale gra ma ograniczenie iĹź jeĹźeli nie mam speĹnionych wymagaĹ minimalnych to siÄ nie wĹÄ czy. JeĹźeli ktoĹ umie ominÄ Ä to ograniczenie proszÄ o szybkie odpisanie lub podanie linka w ktĂłrym napisane/pokazane jest co mam zrobiÄ.
Z gĂłry dziÄki
P.S. SprawdziĹem w google i niczego nie znalazĹem , a dla niekumatych TDU2 to skrĂłt od Test Drive Unlimited 2 (nie chce nikogo obraziÄ wyraĹźeniem "a dla niekumatych")
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-04-27, 11:22
KiedyĹ miaĹem podobnie z Lego Star Warsami i TR: Legend, ale z tego co mi wiadomo, nie ma chuja, Ĺźeby jakikolwiek hack gry obniĹźyĹ wymagania sprzetowe- twĂłrcy z reguĹy i tak cisnÄ na minimalnych ile sie da, ale jesli nie masz 2GB ram-u (a ram jest obok karty graficznej jednÄ z najistotniejszych rzeczy) to masz, krĂłtko mĂłwiÄ c, lipe.
Jedyny przypadek, jaki jest mi znany, to Heroesi V, ktĂłrzy wymagali 512 mb ram a odpaliĹem ich bez problemu na 128, ale do tego nie potrzebowalem zadnych hackĂłw ;s
DowiedziaĹem siÄ w Internecie, Ĺźe w numerze 01/2006 Cybermychy na pĹycie pierwszej znajdowaĹ siÄ patch, ktĂłry podobno naprawiaĹ problem ze znikajÄ cym kluczem w grze Dzieci Egiptu. Ja niestety tego numeru nie posiadam. Czy ktoĹ z forum posiada ten numer i mĂłgĹby udostÄpniÄ ten patch? ByĹbym wdziÄczny.
Dziwne. Na tej stronie -> http://forumarchiwum.gry-....asp?ID=4598856 piszÄ , Ĺźe jednak byĹ tam ten patch. A wg tej strony -> http://www.retro24.net.pl...ycha/index.html okĹadka numeru 1/06 jest zupeĹnie inna. OkĹadka, ktĂłrÄ podaĹeĹ jest okĹadkÄ numeru 6/06 (wg tej strony). Poza tym posiadam akurat ten numer i rzeczywiĹcie to jest numer 6/06. W zwiÄ zku z tym patch do Dzieci Egiptu musiaĹ znajdowaÄ siÄ na pĹycie z numeru 1/06.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2014-09-04, 22:18
O, a widzisz. To warto byĹo napisaÄ o tych peĹnych wersjach, bo myĹlÄ, Ĺźe po nich najszybciej ktokolwiek skojarzy czy miaĹ ten numer. Ja nie mam.
A tamtÄ informacjÄ wziÄ Ĺem z tej strony retro, ktĂłra nas oszukaĹa.
Z tego co jeszcze wiem to byĹy to dwie pĹyty. Na drugiej byĹo Otto Matic, NFS:MW demo oraz Tribal Trouble demo. A na pierwszej pĹycie byĹy pozostaĹe rzeczy (z tego linku) - z tego wynika, Ĺźe patch znajdowaĹ siÄ na pierwszej pĹycie z numeru 1/06.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum